ENDAST SVENSKA PRIVATPERSONER SOM FYLLT 20 ÅR KAN HANDLA HOS CAVISTE.SE          FÖR BESTÄLLNING TILL FRANSK ADRESS BESÖK CAVISTE.EU

För fullständiga köpvillkor i pdf-format, klicka här.

Hemleverans med budbee

Caviste erbjuder möjligheten att få din beställning levererad hem till dörren med budbee. Kostnaden är 100 kr per låda. Största beställning är tre lådor. Budbee levererar varje helgfri vardagkväll kl 17-22, i vissa områden även söndagar kl 16-22. Budbee meddelar ett leveransdatum i samband med att sändningen kommit in på deras terminal och du kan själv smidigt ändra datum om det inte passar. OBS! För leverans med budbee kan krävas att du har mobilt bankID för att legitimera dig.

Hemleverans med Best Transport

Caviste erbjuder möjligheten att få din beställning levererad hem till dörren med Best Transport. Kostnaden är 200 kr för upp till tre lådor. Största beställning är tre lådor. Best levererar varje helgfri vardagkväll kl 17-22, i vissa områden även lördag och söndag kl 17-22. Du väljer själv ett leveransdatum som passar dig i samband med beställningen.

Hämta själv hos Bussgods-ombud

Caviste erbjuder möjligheten att få din beställning levererad med Bussgods till ombud. Kostnaden är 250 kronor per låda. Leverans är begränsad till högst tre lådor per leverans. Du väljer själv vid beställning hos vilket ombud du vill hämta din sändning. Hitta ditt närmaste Bussgods-ombud här (endast röda ombud gäller).

Leveranstider

Beställningen levereras normalt sett inom tre veckor från beställning. Specifik tidpunkt för leverans framgår vid beställning.

Ansvar

Caviste gör sitt yttersta för att säkerställa att minderårig inte kan genomföra beställning hos Caviste. Våra leveranser lämnas aldrig ut utan att en person som har fyllt 20 år kan kvittera leveransen. Våra oberoende leveranspartners lämnar under inga omständigheter ut vin till person som inte fyllt 20 år eller då tveksamhet kring mottagarens ålder uppstår och legitimation ej kan uppvisas.

Beställningsförfarande

För att kunna beställa vin på caviste.se måste följande villkor vara uppfyllda:

  • Köparen måste ha fyllt 20 år vid beställningstillfället.
  • Köparen måste beställa i egenskap av privatperson och slutkonsument.
  • Köparen måste ange en svensk adress på beställningen.
  • Köpare måste acceptera de fullständiga köpvillkoren.

När beställningen mottagits lämnas en automatisk bekräftelse på skärmen och per e-post.

Betalning

Enligt skatteverkets direktiv för distansförsäljning måste varje leverans ha en köpare när varorna anländer till Sverige. Caviste får således ej hantera leveranser som visar sig sakna köpare. För att säkerställa att alla våra leveranser har en köpare sker all betalning till Caviste i förskott.

Du väljer själv om du vill betala med Swish eller kort (VISA, Mastercard och Amex). Betalning sker vid beställningstillfället. Vänligen notera att Caviste har rätten att makulera beställningen och återbetala köpeskillingen om vi anser att villkoren ovan ej uppfyllts.

Ångerrätt

Caviste erbjuder köparen att oavsett anledning ångra sin beställning inom 14 dagar från att beställningen har levererats. Ångerrätten utövas genom ett skriftligt meddelande per e-post till info@caviste.se senast 14 dagar efter att beställningen levererats. När ångerrätten utövas skall varorna vara oförbrukade och i gott skick. Köparen är skyldig att återsända varorna till Caviste i Frankrike och själv stå för de kostnader som uppkommer.

Väntelista

Om ett CAV-erbjudande säljs slut lägger vi ut en väntelista på det aktuella erbjudandet. Tveka inte att anmäla dig på väntelistan om du verkligen vill beställa. Man vet aldrig när producenten kan släppa ytterligare några lådor till väntelistan.

Pris

Priserna på caviste.se är alltid inklusive svensk moms och alkoholskatt. Det enda som tillkommer på beställningen är kostnad för leverans enligt ovan. Med flaska menas alltid 75 cl om inte annat anges. De priser som anges för individuella vinflaskor som ingår i ett erbjudande skall endast ses som riktpriser då Caviste inte erbjuder möjligheten att beställa enstaka flaskor.

Defekter och skador

Självklart skall du inte betala för en defekt eller skadad flaska. Transportskada skall dokumenteras och anmälas direkt till transportör vid leveranstillfället. Kontakta oss om du misstänker att du fått en defekt flaska så hjälper vi dig.

Integritet

De personuppgifter vi samlar in från dig är knutna till din beställning. Har du inte beställt, vet vi ingenting om dig.

  • Eftersom vår sajt också är vårt kassaregister så lagrar vi uppgifter om dina beställningar hos oss för att kunna redovisa moms och alkoholskatt till skattemyndigheten i Sverige.
  • Vi delar endast med oss av de uppgifter som våra transportörer kräver för att kunna leverera din beställning. Transportörerna lagrar uppgifterna under en begränsad tid som leveransbevis.
  • Vi använder köphistoriken för att kunna erbjuda dig våra exklusiva lanseringar, CAVX. Läs mer om hur vi tänker kring CAVX här.
  • Vår e-postlista lagras och administreras av Mailchimp och följer riktlinjerna för GDPR.
  • Dina rättigheter inkluderar att du närsomhelst kan begära utdrag, rättning och i viss mån radering av de personuppgifter vi har sparade. Du utövar dina rättigheter genom att kontakta oss på info@caviste.se.
  • Personuppgifter sparas hos oss på ett säkert sätt. Skulle vi trots allt råka ut för dataintrång meddelar vi dig om detta direkt.