ÅLDERSGRÄNS 20 ÅR GÄLLER FÖR BESTÄLLNING HOS CAVISTE

För fullständiga köpvillkor i pdf-format, klicka här.

Hemleverans Stockholm

Caviste erbjuder, i samarbete med vår oberoende transportpartner Budbee, hemleverans i stora delar av Stockholmsområdet. Kostnaden är 175 kr för upp till fyra lådor, därefter ett tillägg på 175 kr för ytterligare fyra lådor. Största beställning är åtta lådor. Leveranstid väljer du själv vid beställning. Budbee aviserar per e-post några dagar innan leveransen med ett specifikt tidsintervall som gäller för just din leverans.

 

Torsdagar kl 18-22
Stockholm zon 1-3
Söndagar kl 15-22
Stockholm zon 1-4
Tisdagar kl 18-22
Stockholm zon 1-3
Fredagar kl 10-16
Stockholm zon 1-2

Hemleverans Uppsala

Caviste erbjuder, i samarbete med oberoende lokala transportörer, hemleverans i Uppsala. Kostnaden är 175 kr för upp till fyra lådor, därefter ett tillägg på 175 kr för ytterligare fyra lådor. Leveranstid väljer du själv vid beställning.

 

Torsdagar kl 18-22
Uppsala zon 1 inkl Bålsta

 

 

Leverans till övriga Sverige med Bussgods

Caviste erbjuder i samarbete med Bussgods leverans till över 600 ombud i landet. Kostnaden är 175 kronor för första lådan, därefter tillkommer 100 kr per ytterligare låda vid samma beställningstillfälle. Leverans med Bussgods är begränsad till högst fyra lådor per leverans. Priserna gäller för hela Sverige inklusive Gotland. Du väljer själv vid beställning hos vilket ombud du vill hämta din sändning. Hitta ditt närmaste Bussgods-ombud här.

Leverans till Vinkällaren Grappe

Medlemmar i Vinkällaren Grappe har möjlighet att få sin beställning levererad direkt till Grappe. Kontakta oss för mer information.

Leveranstider

Beställningen levereras normalt sett inom tre veckor. Specifik tidpunkt för leverans framgår vid beställning.

Ansvar

Caviste gör sitt yttersta för att säkerställa att minderårig inte kan genomföra beställning hos Caviste. Våra leveranser lämnas aldrig ut utan att en person som har fyllt 20 år kan kvittera leveransen. Våra leveranspartners lämnar under inga omständigheter ut vin till person som inte fyllt 20 år eller då tveksamhet kring mottagarens ålder uppstår och legitimation ej kan uppvisas.

Beställningsförfarande

För att kunna beställa vin av Caviste måste följande villkor vara uppfyllda:

  • Köparen måste ha fyllt 20 år vid beställningstillfället.
  • Köparen måste beställa i egenskap av privatperson och slutkonsument.
  • Köparen måste ange en svensk adress på beställningen.
  • Köpare måste acceptera de fullständiga köpvillkoren.

När beställningen mottagits lämnas en automatisk bekräftelse på skärmen och per e-post.

Betalning

Enligt skatteverkets direktiv för distansförsäljning måste varje leverans ha en köpare när varorna anländer till Sverige. Caviste får således ej hantera leveranser som visar sig sakna köpare. För att säkerställa att alla våra leveranser har en köpare sker all betalning till Caviste i förskott.

Betalning sker vid beställning med kort (powered by Stripe). Vi accepterar VISA, Mastercard och Amex. Vänligen notera att Caviste har rätten att makulera beställningen och återbetala köpeskillingen om vi anser att villkoren ovan ej uppfyllts.

Ångerrätt

Caviste erbjuder köparen att oavsett anledning ångra sin beställning inom 14 dagar från att beställningen har levererats. Ångerrätten utövas genom ett skriftligt meddelande per e-post till info@caviste.se senast 14 dagar efter att beställningen levererats. När ångerrätten utövas skall varorna vara oförbrukade och i gott skick. Köparen är skyldig att återsända varorna till Caviste och själv stå för de kostnader som uppkommer.

Väntelista

Om ett CAV-erbjudande säljs slut lägger vi ut en väntelista på det aktuella erbjudandet. Tveka inte att anmäla dig på väntelistan om du verkligen vill beställa. Man vet aldrig när producenten kan släppa ytterligare några lådor till väntelistan.

Pris

Priserna hos Caviste är alltid inklusive svensk moms och alkoholskatt. Det enda som tillkommer på beställningen är kostnad för leverans enligt ovan. Med flaska menas alltid 75 cl om inte annat anges. De priser som anges för individuella vinflaskor som ingår i ett erbjudande skall endast ses som riktpriser då Caviste inte erbjuder möjligheten att beställa enstaka flaskor.

Defekter och skador

Självklart skall du inte betala för en defekt eller skadad flaska. Transportskada skall dokumenteras och anmälas direkt till transportör vid leveranstillfället. Kontakta oss om du misstänker att du fått en defekt flaska så hjälper vi dig att bli ersatt.

Personuppgifter

Caviste använder säker anslutning vid överföring av personuppgifter. Personuppgifter som skickats till Caviste kommer inte att lämnas ut till tredje part.

Större beställning

Planerar ni bröllop eller en större privat fest och vill välja vin från någon av våra vinbönder så kan vi hjälpa till att arrangera detta. Kontakta oss om ni vill dricka riktigt gott på bröllopet eller festen!