Caviste [kavist]

In english
En Français

Caviste grundades 2011 av vännerna Martin Berggren, Karl Arbin och Yannick Molinari med drivkraften och viljan att dela med oss av ärliga viner från ambitiösa franska och italienska vinbönder. Vi lanserar kontinuerligt nya spännande upptäckter och gamla favoriter. Varje CAV-lansering innehåller ett urval om sex flaskor, oftast två eller tre olika viner, som vi gjort tillsammans med aktuell producent ur dennes sortiment. Lådan packas hos producenten och levereras direkt till dig som köpare. Att kunna arbeta på detta sätt, utan onödiga mellanhänder, är en förutsättning för vad vi kallar Oberoende Vinhandel.

Cavistes filosofi är okomplicerad och bygger på följande värderingar:

Oberoende vinhandel – Caviste köper vin direkt från producent. Vinet packas och skickas direkt från producentens källare hem till köparen. Inga grossister eller andra mellanhänder. Vi tror det är bästa sättet för att svenska vinälskare ska få tillgång till dessa kvalitetsdrivna producenters viner till rätt pris.

Kvalitet – För Caviste betyder kvalitet ärliga viner som skapats av en vinbonde, en familj, i nära kontakt med sina odlingar. Kvalitetsviner berättar om sitt ursprung, sin terroir. De producenter som Caviste representerar är mindre odlare som drivs av övertygelse och passion och delar våra värderingar om kvalitet. Vinerna är hantverksmässigt framställda och ofta efter långsiktigt hållbara odlingsprinciper. Vår nyfikenhet, kunskap och passion driver det ständigt pågående sökandet efter nya producenter i intressanta vinregioner.

Rättvisande pris – Förutom kvalitet och passion är rätt pris centralt för Caviste. Vi arbetar enbart med producenter som delar våra värderingar om att pris ska spegla kvalitet. Vi är övertygade om att priset påverkar köparens upplevelse av vinet och vetskapen att man betalat rätt pris gör upplevelsen bättre. Att köpa vin av Caviste innebär alltid att man betalar ett rättvisande pris som tål jämförelse.

Ärlighet varar längst – SARL Caviste SE är ett franskt aktiebolag och hos Skatteverket registrerad distansförsäljare enligt 15 och 15 a §§ lagen (1994:1564) om alkoholskatt. Vi redovisar alltid punktskatt och svensk moms på det vin vi säljer.

Kontaktuppgifter

SARL Caviste SE
282 Chemin du Trecol
04180 Villeneuve
FRANCE

E-mail: info@caviste.se

Internet: www.caviste.se

SARL Caviste SE au capital de 10.000 euros. Siren: R.C.S. Manosque 537 504 979.

Momsreg.nr. SE502070665001.