Caviste [kavist]

In english
En Français

Caviste grundades 2011 av Yannick Molinari med vännerna Martin Berggren och Karl Arbin. På sajten caviste.se delar vi med oss av nya spännande upptäckter och gamla favoriter till våra svenska kunder. Varje CAV-lansering innehåller ett urval om sex flaskor, oftast två eller tre olika viner, som vi gjort tillsammans med aktuell producent ur dennes sortiment. Lådan packas hos producenten och levereras till dig som köpare.

Oberoende vinhandel – Vi köper vin direkt från producenterna, utan grossister eller andra mellanhänder. Vi tror det är bästa sättet för att vinälskare ska få tillgång till dessa hantverksmässigt producerade viner till rätt pris.

Kvalitet – För Caviste betyder kvalitet ärliga viner som skapats av en vinbonde, en familj, i nära kontakt med sina odlingar. Kvalitetsviner som berättar om sitt ursprung, sin terroir. Vi jobbar med mindre odlare som drivs av övertygelse och passion och delar våra värderingar om kvalitet. Vinerna är hantverksmässigt framställda och ofta efter långsiktigt hållbara odlingsprinciper.

Rättvisande pris – Förutom kvalitet och passion är rätt pris centralt för Caviste. Vi samarbetar med producenter som delar våra värderingar om att pris ska spegla kvalitet. Vi är övertygade om att priset påverkar köparens upplevelse av vinet och vetskapen att man betalat rätt pris gör upplevelsen bättre. Att köpa vin av Caviste innebär alltid att man betalar ett rättvisande pris som tål jämförelse.

Ärlighet varar längst – SARL Caviste SE är ett franskt aktiebolag med säte i Villeneuve som sedan 2011 är hos Skatteverket registrerad distansförsäljare enligt 15 och 15 a §§ lagen (1994:1564) om alkoholskatt. Vi redovisar alltid punktskatt och svensk moms på det vin vi säljer till svenska kunder.

Kontaktuppgifter

SARL Caviste SE
282 Chemin du Trecol
04180 Villeneuve
FRANCE

E-mail: info@caviste.se

Internet: www.caviste.se

SARL Caviste SE au capital de 10.000 euros. Siren: R.C.S. Manosque 537 504 979.

Momsreg.nr. SE502070665001.